25 January 2010

Aan Mamie en Dede

Mamie en Dede,

Ik heb hier mama mistess haar blog gekaapt om jullie te laten weten dat alles goed gaat. Het is hier nog altijd lekker warm, dus als ik buiten ga om te spelen dan hebben mijn pootjes geen kou en vriest mijn pipi niet vast zoals bij jullie, toen ik daar op vakantie was.
Ik speel nog altijd heel graag met die grote ballen die van de bomen vallen hier, maar ik denk dat het mama mistesske dat niet zo goed verstaat. Elke keer ik er zo een kan pakken, komt ze die afpakken en gooit ze die weg. En ik mag die nog zo vaak terugbrengen om te tonen dat ik daar mee wil spelen, elke keer gooit ze dat weer weg.
Het is wel heel jammer dat ik nu niemand meer heb om op de kop bij te gaan zitten. Maar ik heb het gevonden! 's Nachts kruip ik heel stilletjes in de grote mand waar mama mistess, klein mistesske en baasje in slapen. Dan ga ik op een plaatsje liggen waar ze me niet opmerken. En dan kan ik daar blijven liggen tot 's morgens het licht aangaat en ik iedereen veel likjes kan geven.
Klein mistesske geeft mij altijd de helft van wat zij eet; maar dan is mama misstess weer boos. Ik vind vooral papaya en watermeloen heel lekker, maar brood en gedroogde abrikozen gaan er ook wel in. Mama mistess verstaat niet waarom ik die droge koekjes die ze mij geeft niet meer wil, maar als je eenmaal papaya hebt geproefd, weet je wel beter.
Soms bijt klein mistesske mij, en dan mag ik niet terugbijten. Dat vind ik ook niet leuk, vooral nu ik geen oren meer heb waar ik op mag bijten.
Mama mistess gaat dikwijls met mij wandelen, dan wil ik haar allemaal toffe dingen tonen, maar dan blijft ze staan en moet ik haar weer gaan halen. Echt vreemd, ze doet dat nu s elke keer dat ik ergens naartoe wil.

Nu ga ik stoppen, want anders gaat mistess zien dat ik op de computer geweest ben.
Ik mis jullie heel erg,

Dikke lik
Ion

2 comments: