17 February 2008

Vakantie zit erop!

Blijft toch raar om een verblijf in België vakantie te noemen. En eigenlijk hebben we ook niet echt vakantie gehad aangezien we één derde van onze tijd in 't UZ hebben gezeten. ( Heb zwangerschapsdiabetes, joepie! Al de lekkere dessertjes waar ik mij op verheugd had zijn dus ook aan mijn neus voorbijgegaan. Maar bon, voor de rest is alles tip top in orde, dus we gaan ni klagen.)
Maar bon 't zit er dus weer op. Morgenochtend vliegen we terug naar Kameroen en dan ga ik eindelijk kunnen verhuizen. Niet echt aan te raden, zo op vakantie gaan voor ge verhuist... Dan zit je eigenlijk toch maar de ganse tijd in spanning te wachten tot je terug kan vertrekken.
Zoals gewoonlijk zijn we weer gepakt en gezakt zoals een troep nomaden. Ik vraag me af of we ooit light gaan travellen. Ik vrees er een beetje voor, want de volgende keer zullen we weer vanalles voor de baby moeten meenemen en der komt dus maar geen einde aan.
Maar ik zie er dus eigenlijk wel een beetje naar uit om terug thuis te zijn, te kunnen verhuizen. Een nieuw huis in te richten (Ik heb mijn mama haar gordijnen zelfs meegepikt... zo vanuit de seventies, lekker retro). En deze keer is het eigenlijk niet voor zo lang want de 5e mei kom ik al terug en daarenboven komt mijn mama tussenin nog s drie weken op vakantie (allee, eigenlijk op werkkamp, maar dat weet ze nog niet ;p ).
En eigenlijk is de trip Brussel - Douala altijd veel leuker dan de omgekeerde weg... Laatste snuif civilisation zo een echte luchthaven en zo...
Allee, toedels dan maar...
t zal nu misschien wel voor ffkes zijn, aangezien ik niet weet wanneer we exact gaan verhuizen en hoe de internetsituatie op Mbongo zal zijn.

8 comments:

 1. Anonymous2:43 PM

  Hallo U2,
  Haha, tis weird maar ook goed om te horen dat het eigenlijk geen vakantie maar een werkkamp gaat worden. Dus ipv mijn Strellis en Valentinos mee te brengen zal ik een werkbroek en een deel vieze T shirtsmeebrengen. K zie er naar uit werkkamp of niet. Hangen die seventies gordijnen al op? So cool.
  Liefs
  Mam

  ReplyDelete
 2. Anonymous6:05 PM

  Hey Laura en David,
  Ik hoop dat de reis vlot verlopen is. Je zal nu al wel verhuisd zijn en misschien reeds een beetje aangepast aan de nieuwe omgeving. Je mama is hier geweest voor het paasweekend en het was zeer leuk. Ik hoop dat als je mama komt het heel aangenaam zal zijn. als ze toch te hard meegeholpen heeft, dan hebben we toch daarna voor een weekje rust gezorgd. Een weekje dolce farniente onder de griekse zon. Ik wens jou nog een fijne zwangerschap toe en we zien elkaar waarschijnlijk wel op het feest van oma op 12 mei. Het allerbeste. groetjes,
  els

  ReplyDelete
 3. Anonymous7:54 PM

  Helaba

  Nog steeds geen internet daar?

  Was alvast leuk om jullie nog eens terug gezien te hebben; kijk al uit naar volgende maand wanneer je terug bent, dan kunnen we nog eens afspreken.

  Verzorg jullie alvast goed, veel verhuisplezier en nog veel groetjes aan David (lukt het een beetje met z'n fabriek?).

  Zal nog wel bellen rond de 4e-5e, wanneer je terug in België ben.

  Grtz

  Didi

  ReplyDelete
 4. Pieter2:45 AM

  Hey Laura en David,

  Ik val deels per toeval op jullie blog. Mijn eindwerk moet volgende week binnen, en ik wilde zeker zijn van de schrijfwijze van jullie naam :) Daarmee weet je misschien terug wie ik ben, de stagair die een weekje in de boukarou heeft verbleven augustus 2007 en het laatste weekend in Kribbi is komen rondhangen :p.
  Het is leuk om de Kameroen/SPFS verhalen nog eens te lezen. Een soort heimwee misschien, maar dan omgekeerd?
  Is de biodiesel plant nog steeds running onder iemand anders bevoegdheid, gaan ze dat project verderzetten?
  In elk geval, veel succes met de bouw van de huilerie (en raffi?). Het zal de grootste zijn van Kameroen, niet?

  Maar belangrijker nog, proficiat met de komst van een kleine spruit!

  Groeten,
  Pieter

  ReplyDelete
 5. Anonymous9:45 AM

  veel geleerd

  ReplyDelete
 6. Anonymous10:45 AM

  Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

  Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

  „Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

  Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
  voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

  De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

  Informatie
  http://www.elizawashere.be

  ReplyDelete
 7. Anonymous4:27 PM

  Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
  [url=http://www.vakantiestart.info]
  vakantiestart[/url]

  ReplyDelete